Actueel ArcenOnline Bedrijven- en verenigingengids Grensmarkt Foto-impressies en arrangementen voor toeristen Informatie over deze website Fun LoginLinks
Gratis website
Nieuws
Het Weer
Evenementen
Controles

Mail actuele nieuwsfoto's naar foto@arcenonline.nl

Popfestival in Openluchttheater Velden
 

VENLO YOUNG ON STAGE

Jada & Senna, Purple Smoke, Floor en Merel, Melissa Schuurman, Wytze Hepburn, Charena Pijnenburg, Ayla Hensgens, Menno Aben. Het zijn namen die de meesten vooralsnog niets zeggen. Toch zijn het stuk voor stuk (piep)jonge aanstormende poptalenten uit de stal van het muziekcollectief Venlo Young. Deze en andere artiesten treden op zaterdag 15 juli voor het voetlicht in het lommerrijke Openluchttheater Velden. Die middag is er namelijk het festival Venlo Young on Stage. Het wordt een aaneenschakeling van verrassende acts. Kom en geniet.

Venlo Young on Stage in het Openluchttheater Velden begint om 14.00 uur. De entree bedraagt 5 euro en is inclusief twee consumptiebonnen.

Het Openluchttheater Velden ligt aan de Molendijk (buurtschap Hasselderheide) achter de Algemene Begraafplaats. Volg ook de nieuwe bewegwijzering vanaf de Rijksweg. Het theater is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Neem Arrivabus 83 en stap uit bij halte Hasselt/Molendijk.

 

 

Terug
 
Door: Wilfred Groot 
Bron: Pieter Duijf 
Geplaatst op: 19-06-2017 10:29:59
 

 


Hoogwater januari 2011
Hoogwater januari 2011
 
Gevraagd
AH borrelzegels gevraagd
 

Actueel

Huidige temperatuur:
21.8 graden.
 
Alle info over
Woonwenz
 

Vandaag in Limburg
 
 
ArcenOnline Versie 2.4 | Arcenaren Online: 2
  AspergeFietsVierdaagseArcen.nl

AspergeFietsVierdaagseArcen.nl