Actueel ArcenOnline Bedrijven- en verenigingengids Grensmarkt Foto-impressies en arrangementen voor toeristen Informatie over deze website Fun LoginLinks
Gratis website
Nieuws
Het Weer
Evenementen
Controles

Mail actuele nieuwsfoto's naar foto@arcenonline.nl

“Voci in verde“
 

Stemmen in het groen. Dit is de titel die de Gemengde Zangvereniging Arcen geeft aan haar komende concert.Dit inloopconcert vindt plaats op zondag 2 juli a.s. vanaf 14.00 uur in de Casa Verde van de Kasteeltuinen in Arcen.De entree is gratis voor alle bezoekers van de Kasteeltuinen.Het koor staat sinds september 2015 onder leiding van Cornelia Burgers. De muzikale begeleiding op de piano is in goede handen bij Theo Hes, de vaste organist van de St. Martinuskerk in Venlo, die het koor uit Arcen regelmatig begeleidt.

Het programma is, zoals de titel al doet vermoeden, helemaal aangepast aan de omgeving. De rode draad die door het concert loopt is de muziek van John Rutter (1945 - Londen).Deze populaire hedendaagse componist heeft een aantal Engelse-, Schotse- en Ierse volksliederen bewerkt voor gemengd koor. De Gemengde Zangvereniging Arcen zal onder andere een aantal delen uit de liederenbundel “The Sprig of Thyme” (het twijgje thijm) ten gehore brengen. Hetzelfde programma zal door het koor ook worden uitgevoerd op zondag 17 september in Mondo Verde in Landgraaf.

Naast het componeren en bewerken van muziek heeft John Rutter ook een groot eigen koor: The Cambridge Singers. Hij wordt vaak uitgenodigd als gastdirigent bij wereldberoemde koren. Er zijn veel CD’s van zijn werken verschenen en op YouTube is eveneens veel werk te vinden van deze componist. De Gemengde Zangvereniging Arcen heeft al vaak werken van Rutter uitgevoerd o.a. delen uit zijn grotere werk hetMagnificat .
Voor nadere informatie: gzarcen@ziggo.nl, Tel. 077 3826801. Zie ook www.gzarcen.nl en www.kasteeltuinen.nl

Terug
 
Door: Wilfred Groot 
Bron: Gemengde Zangvereniging Arcen 
Geplaatst op: 19-06-2017 10:29:59
 

 


Hoogwater januari 2011
Hoogwater januari 2011
 
Gratis
Bed met lattenbodem. Gratis af te halen
 

Actueel

Huidige temperatuur:
19.8 graden.
 
Alle info over
Lemmen Tweewielers
 

Vandaag in Limburg
 
 
ArcenOnline Versie 2.4 | Arcenaren Online: 2
  AspergeFietsVierdaagseArcen.nl

AspergeFietsVierdaagseArcen.nl