Actueel ArcenOnline Bedrijven- en verenigingengids Grensmarkt Foto-impressies en arrangementen voor toeristen Informatie over deze website Fun LoginLinks
Gratis website
Nieuws
Het Weer
Evenementen
Controles

Mail actuele nieuwsfoto's naar foto@arcenonline.nl

Vocalgroup Avolon Arcen viert 35-jarig jubileum
 

Zaterdag 14 oktober viert Vocalgroup Avolon uit Arcen haar 35-jarig jubileum in De Schans te Arcen. Het concert begint om 20.00 uur, de entree is 5 euro.

Avolon is al een tijdje ijverig bezig met repeteren. 14 oktober laat Avolon zich van een andere kant zien. Het jubileumconcert heeft als titel.…. Avolon draaaaiiiiit doooooor…. Dat belooft wat! U bent van harte welkom.

Vocalgroup Avolon is opgericht in oktober 1982, oorspronkelijk als jongerenkoor. Begin jaren 90 werd er een andere koers ingezet, er kwam er een nieuw en fris repertoire én een nieuwe dirigent, Leonne Beckers. De leden kozen een nieuwe naam : Vocalgroup Avolon. Onder de enthousiaste leiding van de nieuwe dirigent begon Vocalgroup Avolon aan een nieuwe fase van haar bestaan, waarin de mix van Barok tot Rock steeds duidelijker gestalte kreeg. In 1999 nam Ton Wilbers het dirigentstokje over. De vocalgroup heeft ruim 11 jaar lang met veel plezier met hem samengewerkt. Sinds mei 2011 staat Avolon onder de bezielende en kundige leiding van Sandra Halmans.

Terug
 
Door: Wilfred Groot 
Bron: Vocalgroup Avolon 
Geplaatst op: 02-10-2017 12:18:18
 

 


Hoogwater januari 2011
Hoogwater januari 2011
 
Gratis
Gratis zonnehemel
 

Actueel

Huidige temperatuur:
4.1 graden.
 
Alle info over
De Arcense Herberg
 

Vandaag in Limburg
 
 
ArcenOnline Versie 2.4 | Arcenaren Online: 3
  AspergeFietsVierdaagseArcen.nl

AspergeFietsVierdaagseArcen.nl