Actueel ArcenOnline Bedrijven- en verenigingengids Grensmarkt Foto-impressies en arrangementen voor toeristen Informatie over deze website Fun LoginLinks
Gratis website
Nieuws
Het Weer
Evenementen
Controles

Mail actuele nieuwsfoto's naar foto@arcenonline.nl

Het 10eArcener Oktoberfest
 

Een jubileumjaar moet gevierd worden en dat doen we dan ook. Een groots programma met de beste bands die de afgelopen jaren de revue hebben gepasseerd. Een scala aan Duitse Schlagers, Bayrische Brattwursten en pullen met bier. Speciaal voor dit jubileumjaar hebben we “ Limited Edition” literse pullen laten maken die op het festivalterrein gekocht kunnen worden. Op = op.

Schutterijen

Op vrijdagavond 20 oktober om 19:00 uur starten we traditioneel met de ontvangst van diverse schutterijen uit de omgeving die het eerst vat aan zullen slaan en daarmee symbolisch de jubileumeditie openen. De Rosentaler, DJ Toller Theo, de Arcener Oktoberfest Musikanten en Partykryner zorgen daarna voor een ongekend feest. Wilt u vooraf een hapje eten dan serveren wij op reservering een uitgebreid Oktoberfestbuffet vanaf 17:00 uur in de Hertog Jan Proeverij. Vanaf 19:00 uur serveren we in de tent diverse barbecuegerechten.

 

Powerhosen

Zaterdag 21 oktober wordt de tent om 19:00 geopend met muziek van onze huisband de Arcener Oktoberfest Musikanten. Verder spelen deze avond de Powerhosen een Duitstalig repertoire waarbij het dak van de tent wordt geblazen en vult DJ Toller Theo de pauzes op. Die Gipfelpower zorgen ervoor dat de laatste handjes spontaan de lucht in gaan en het spektakel compleet is. Al met al een programma dat zijn weerga niet kent en iedereen een geweldige avond zal doen beleven. Ook op deze dag kunt u vanaf 17:00 uur reserveren voor het uitgebreid Oktoberfestbuffet in de Hertog Jan Proeverij en verzorgen wij vanaf 19:00 uur diverse barbecuegerechten in de tent.

Familiedag

Op zondag 22 oktober is jong en oud welkom voor een heerlijke middag genieten van een optreden van Immerklem, Richtig Rex en DJ Otzi Look-a-like. De tappunten zijn al vanaf 13:00 geopend. Voor de jongsten is er een springkussen, schminken en verzorgt Circus Luijten & Kornuiten acrobatische taferelen. De kinderen zullen geen moment van verveling kennen.

Voor vrijdag en zaterdag zijn kaarten verkrijgbaar bij de VVV kantoren, Hertog Jan Proeverij en via www.oktoberfestarcen.nl/tickets.

Zondag is gratis toegankelijk.

10 jaar Arcener Oktoberfest. Dat mag u niet missen!

Terug
 
Door: Wilfred Groot 
Bron: Oktoberfest 
Geplaatst op: 05-10-2017 14:46:29
 

 


Hoogwater januari 2011
Hoogwater januari 2011
 
Gratis
Gratis zonnehemel
 

Actueel

Huidige temperatuur:
4.1 graden.
 
Alle info over
A.V. Flash
 

Vandaag in Limburg
 
 
ArcenOnline Versie 2.4 | Arcenaren Online: 1
  AspergeFietsVierdaagseArcen.nl

AspergeFietsVierdaagseArcen.nl