Actueel ArcenOnline Bedrijven- en verenigingengids Grensmarkt Foto-impressies en arrangementen voor toeristen Informatie over deze website Fun LoginLinks
Gratis website
Nieuws
Het Weer
Evenementen
Controles

Mail actuele nieuwsfoto's naar foto@arcenonline.nl

Limburgs topkoor het laatst in Franz Pfanner Huis
 

Het vocaal damesensemble Canta Volare onder leiding van Jordi Klomp houdt op te bestaan. Het koor, dat met haar repertoire het publiek altijd wist te raken, is nog eenmaal te horen op zondag 10 december tijdens het Adventsconcert in het Franz Pfanner Huis Arcen. Naast het ensemble levert het duo Michelle Verheggen (harp) en Rinde Yildiz (altviool) een bijdrage aan dit concert. Met vocale en instrumentale werken van o.a. G. Verdi, C. Monteverdi, C. Debussy, A. Vivaldi, B. Britten, J. Tavener, S. Milliken en E. Ugalde creëren beide ensembles voor de toehoorder muzikaal de typische sfeer die hoort bij de decembermaand en naderende kerst.

Canta Volare onderscheidt zich door een heel eigen, lichte, koorklank en door een uitdagend repertoire, waarin oude en hedendaagse klassieke koormuziek centraal staat. Het koor behaalde meerdere prijzen en mocht onder andere daardoor live optreden in het programma de Klassieken op Radio 4.

Het zingen op hoog niveau en de toewijding die daar bij een klein ensemble bij komt kijken, blijkt in de leeftijdsfase waarin de dames verkeren een grote investering naast studie, werk en/of gezinsleven. Derhalve is het een weloverwogen beslissing om te stoppen. In Arcen kan nog een keer worden genoten van de prachtige en zuivere zang van dit unieke ensemble.

Michelle Verheggen en Rinde Yildiz zijn jonge, ambitieuze musici die met liefde voor harp en viool al op zeer jeugdige leeftijd les kregen. Zij volgden meerdere opleidingen in binnen en buitenland en studeerden onafhankelijk van elkaar aan het Koninklijke Conservatorium in Den Haag.

Het concert begint om 11.30 uur en de entree bedraag 12 euro per plaats inclusief het kopje koffie/thee tijdens de pauze. Reserveren kan via plaatsbestellen@ziggo.nl of telefonisch 077-4732025. Voor meer info zie www.franzpfannerhuis.nl

Terug
 
Door: Wilfred Groot 
Bron: Franz Pfanner Huis 
Geplaatst op: 23-11-2017 10:49:03
 

 


Hoogwater januari 2011
Hoogwater januari 2011
 
Gratis
Gratis buro
 

Actueel

Huidige temperatuur:
16.7 graden.
 
Alle info over
Lemmen Tweewielers
 

Vandaag in Limburg
 
 
ArcenOnline Versie 2.4 | Arcenaren Online: 1
  AspergeFietsVierdaagseArcen.nl

AspergeFietsVierdaagseArcen.nl