Actueel ArcenOnline Bedrijven- en verenigingengids Grensmarkt Foto-impressies en arrangementen voor toeristen Informatie over deze website Fun LoginLinks
Gratis website
Nieuws
Het Weer
Evenementen
Controles

Mail actuele nieuwsfoto's naar foto@arcenonline.nl

Overpeinzingen, een voorstelling die verder reikt dan kerstmis
 

Vanuit een hedendaagse tekstbeleving worden in deze Kerstvoorstelling Maria en Jozef gevolgd via enkele door elkaar waaierende monologen uit ‘Madonna’s man’ van Daphne de Bruin. Maria en Josef blikken terug op hun leven, op de ingrijpende gebeurtenissen die zich afspeelden in hun jonge jaren. Hun huwelijk dat ondanks grote karakterverschillen voor hen geregeld werd. Het ontstaan van haar zwangerschap en de invloed hiervan op hunrelatie. De worsteling van Jozef om tot acceptatie te komen en de geboorte van een kind, dat voor hem nooit een echte zoon zou worden. Tenslotte het verlies van hun kind. De sfeer, die door de teksten wordt opgeroepen, wordt versterkt door muziek van Bach, Lubos Fiser, Gabriel Fauré, Tartini, Vaughan Williams, Einaudi en Prokofiev.

Overpeinzingen is een voorstelling, die schuurt, wringt, ontroert, maar ook humor in zich draagt. De monologen worden gespeeld door May Rooijakkers en Bart Sikkens, met Irene Ruys als violiste.

De kerstvoorstelling “Overpeinzingen” vindt op initiatief van het Franz Pfanner Huis plaats op 22 december 2017om 20.00 uur in de kapel van St. Paul, Klein Vink 3, Arcen. Entree is vrij. Giften zijn welkom. Van te voren aanmelden is niet nodig. Iedereen is welkom. Voor meer informatie kan men terecht bij Piet Linders (tel. 077-3988099).

Zie verder www.franzpfannerhuis.nl

Terug
 
Door: Wilfred Groot 
Bron: Franz Pfanner Huis 
Geplaatst op: 07-12-2017 10:40:15
 

 


Hoogwater januari 2011
Hoogwater januari 2011
 
Gratis
Gratis buro
 

Actueel

Huidige temperatuur:
16.8 graden.
 
Alle info over
A.V. Flash
 

Vandaag in Limburg
 
 
ArcenOnline Versie 2.4 | Arcenaren Online: 1
  AspergeFietsVierdaagseArcen.nl

AspergeFietsVierdaagseArcen.nl