Actueel ArcenOnline Bedrijven- en verenigingengids Grensmarkt Foto-impressies en arrangementen voor toeristen Informatie over deze website Fun LoginLinks
Gratis website
Nieuws
Het Weer
Evenementen
Controles

Mail actuele nieuwsfoto's naar foto@arcenonline.nl

Toch groen licht voor zorgcentrum Arcen
 

Het ziet ernaar uit dat er toch een zorgcentrum komt in het voormalige Arcense raadhuis. De initiatiefnemers moeten nog wel geld ophalen om de verbouwing mogelijk te maken.

In september werd bekend dat een investeerderhet karakteristieke pand in het centrum van Arcen wilde kopen van de gemeente. Een deel zou dienst gaan doen als zorgcentrum, een ander deel zou een horeca-invulling krijgen. Omdat de financiering niet rond kwam, stond het plan op losse schroeven. Door een erfpachtconstructie lijkt het erop dat de plannen alsnog werkelijkheid kunnen worden.

Een woordvoerder van de gemeente laat weten dat er inmiddels een omgevingsvergunning is verleend. Voor de verbouwing van het pand en de restauratie van het dak is nog 250.000 euro nodig. Investeerder Fernando Snoek en huisarts Edith Craenmehr hopen dat bedrag bij elkaar te krijgen door crowdfunding. Aandeelhouders investeren 10.000 euro en krijgen hun geld inclusief rente terug.

Terug
 
Door: Wilfred Groot 
Bron: Omroep Venlo 
Geplaatst op: 05-04-2018 16:35:59
 

 


Hoogwater januari 2011
Hoogwater januari 2011
 
Te koop
mooie bordeaux rode loveseat
 

Actueel

Huidige temperatuur:
8.8 graden.
 
Alle info over
Lemmen Tweewielers
 

Vandaag in Limburg
 
 
ArcenOnline Versie 2.4 | Arcenaren Online: 1
  AspergeFietsVierdaagseArcen.nl

AspergeFietsVierdaagseArcen.nl