Actueel ArcenOnline Bedrijven- en verenigingengids Grensmarkt Foto-impressies en arrangementen voor toeristen Informatie over deze website Fun LoginLinks
Gratis website
Nieuws
Het Weer
Evenementen
Controles

Mail actuele nieuwsfoto's naar foto@arcenonline.nl

Susanne Hardick met pianoconcert in Franz Pfanner Huis
 

Als afsluiting van een seizoen met mooie concerten en succesvolle exposities, staat op zondag 27 mei in het Franz Pfanner Huis op Park Klein Vink in Arcen een  zondagochtend pianoconcert met enkele prachtige muzikale intermezzo’s op het programma.

Met pianoconcerten van o.a. Bach, Haydn en Chopin was zij als soliste te horen met grote orkesten, was ze te gast op internationale muziekfestivals en speelde ze in concertzalen in binnen en buitenland.

We kennen haar hier vooral van het programma  Lef van bariton Sef Thissen bij TV L1 en Omroep Venlo en ook van de Viva Classic Live concerten in Venlo, waar zij meerdere malen als soliste optrad. De in Venlo geboren  pianiste Susanne Hardick, een  allround musicus, is nu dus te horen met een concert in de sfeervolle ambiance van het Franz Pfanner Huis.

Zij is soliste, kamermusicus, liedbegeleider, pedagoge en muziekwetenschapper.

Haar studiereis die op het conservatorium in Maastricht begon en summa cum laude werd afgesloten, werd na specialisaties bij liedexperts met een cultuurbeurs voortgezet in Canada aan de universiteit van Calgary. Tegenwoordig woont Susanne in Darmstadt (Duitsland) waar ze, naast haar optredens, een eigen muziekacademie heeft.

Op het programma staan, naast enkele klassieken, sprankelende titels uit de filmwereld zoals uit Harry Potter, Lord of the Rings, Love Story en de Godfather.

Een extra deze morgen is voor en na de pauze een muzikale bijdrage door de uit Arcen afkomstige jonge talentvolle hoboïste, Vera Valckx. Zij wordt daarbij begeleid op vleugel door Susanne Hardick.

Zondag 27 mei 2018 Aanvang 11.30 uur

Entree 12 euro,  inclusief kopje koffie/thee tijdens de pauze.

Reserveren mogelijk via plaatsbestellen@ziggo.nl of telefonisch 077-4732025.

Zie verder ook www.franzpfannerhuis.nl   

Terug
 
Door: Wilfred Groot 
Bron: Franz Pfanner Huis 
Geplaatst op: 09-05-2018 16:54:46
 

 


Hoogwater januari 2011
Hoogwater januari 2011
 
Te koop
mooie bordeaux rode loveseat
 

Actueel

Huidige temperatuur:
8.8 graden.
 
Alle info over
De Arcense Herberg
 

Vandaag in Limburg
 
 
ArcenOnline Versie 2.4 | Arcenaren Online: 1
  AspergeFietsVierdaagseArcen.nl

AspergeFietsVierdaagseArcen.nl