Actueel ArcenOnline Bedrijven- en verenigingengids Grensmarkt Foto-impressies en arrangementen voor toeristen Informatie over deze website Fun LoginLinks
Gratis website
Nieuws
Het Weer
Evenementen
Controles

Mail actuele nieuwsfoto's naar foto@arcenonline.nl

Speelpark Klein Zwitserland is weer open
 

Speelpark Klein Zwitserland is weer open. De capaciteit is in eerste instantie nog wel beperkt.

   

Het speelpark bleef tot nu toe dicht, omdat veel bomen instabiel waren na een storm begin dit jaar. Het park is nu veilig verklaard, al moet er komende week nog wel het een en ander gebeuren. Klein Zwitserland wil dan ook rustig opstarten. 'De capaciteit is nog even beperkt. Honderd mensen kunnen we wel aan, maar als mensen massaal op komen dagen omdat ze lang niet zijn geweest, dan hebben we een probleem', zegt een woordvoerder. Klein Zwitserland treedt zelf daarom nog niet naar buiten over de heropening. Dat gebeurt waarschijnlijk volgende week wel.

Schoolvakanties
De organisatie wil in juni langzaam opbouwen en uitpakken als in juli de schoolvakanties beginnen. Het gedeelte van Klein Zwitserland dat weer open gaat, is het speelpark. Het avonturenbos blijft dit seizoen gesloten.

Nieuwe speeltoestellen
Afgelopen maand werden in Klein Zwitserland nieuwe speeltoestellen geplaatst, die eerder op het voormalige Floriadeterrein stonden. Het gaat om een piratenschip, een aantal klimtoestellen en onderdelen van het zintuigenpad. De speeltoestellen zijn geschonken door Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo.

Terug
 
Door: Wilfred Groot 
Bron: Omroep Venlo 
Geplaatst op: 04-06-2018 09:05:32
 

 


Hoogwater januari 2011
Hoogwater januari 2011
 
Te koop
mooie bordeaux rode loveseat
 

Actueel

Huidige temperatuur:
8.8 graden.
 
Alle info over
A.V. Flash
 

Vandaag in Limburg
 
 
ArcenOnline Versie 2.4 | Arcenaren Online: 1
  AspergeFietsVierdaagseArcen.nl

AspergeFietsVierdaagseArcen.nl