Actueel ArcenOnline Bedrijven- en verenigingengids Grensmarkt Foto-impressies en arrangementen voor toeristen Informatie over deze website Fun LoginLinks
Gratis website
Nieuws
Het Weer
Evenementen
Controles

Mail actuele nieuwsfoto's naar foto@arcenonline.nl

Slagingspercentage eindexamens in Venlo 92%
 

Van de eindexamenleerlingen in Venlo is dit jaar 91,9% geslaagd. Van de 1.228 leerlingen die examen deden zijn er precies 100 gezakt voor het eindexamen.

Onderwijsgemeenschap Venlo en Omstreken maakte vanmiddag de totalen van de drie Venlose middelbare scholen bekend.

Den Hulster had de beste resultaten met een totaalscore van 95%. Blariacumcollege volgt op de voet met 94,4 %. Op vwo werd daar zelfs een 100%-score behaald door de 32 eindexamenleerlingen. Valuas College scoort dit jaar een stuk slechter met 88,2% gemiddeld. Op vwo zakten daar 19 van de 118 leerlingen en op havo 29 van de 176 leerlingen.

Campusdirecteur Hans Oostdam van het Valuas College laat weten teleurgesteld te zijn over de lagere score. 'Dit is niet wat wij gewend zijn. De afgelopen jaren scoorden we juist erg goed. We zijn intern dan ook geschrokken en gaan er alles aan doen om ons "normale" niveau weer te halen komend jaar.' Oostdam hoopt dan ook dat dit een incident is. Of er een aanwijsbare reden is, bijvoorbeeld één vak dat veel slechter gemaakt is dit jaar, wordt de komende tijd verder onderzocht.

Terug
 
Door: Wilfred Groot 
Bron: Omroep Venlo 
Geplaatst op: 04-07-2018 16:39:18
 

 


Hoogwater januari 2011
Hoogwater januari 2011
 
Gevraagd
Huishoud hulp
 

Actueel

Huidige temperatuur:
17.2 graden.
 
Alle info over
Woonwenz
 

Vandaag in Limburg
 
 
ArcenOnline Versie 2.4 | Arcenaren Online: 1
  AspergeFietsVierdaagseArcen.nl

AspergeFietsVierdaagseArcen.nl