Actueel ArcenOnline Bedrijven- en verenigingengids Grensmarkt Foto-impressies en arrangementen voor toeristen Informatie over deze website Fun LoginLinks
Gratis website
Nieuws
Het Weer
Evenementen
Controles

Mail actuele nieuwsfoto's naar foto@arcenonline.nl

Verspreiding van laatste telefoonboek van start
 

Vandaag start de verspreiding van het laatste fysieke telefoonboek in de gemeente Venlo. Daarmee komt er een einde aan een lange traditie.

Het eerste telefoonboek met Venlose nummers dateert uit de jaren twintig van de vorige eeuw. De eerste aansluitingen waren voor de pastoor, doktoren en andere notabelen. Het gemeentearchief heeft alleen de oudste boeken bewaard en neemt ook het laatste boek op in het archief.

Senioren
Ouderen in Venlo vinden het jammer dat het telefoonboek definitief verdwijnt. De Belangen Organisatie Senioren Venlo liet eerder dit jaar al weten dat veel ouderen nog hechten aan de gids.

Sinds 1996 staan de gegevens uit De Telefoongids ook op internet. Om ouderen die de gedrukte versie van de gids nog gebruiken tegemoet te komen, organiseert DTG  in samenwerking met SeniorWeb cursussen om hen te helpen de overstap naar online te maken.

Terug
 
Door: Wilfred Groot 
Bron: Omroep Venlo 
Geplaatst op: 10-08-2018 10:13:23
 

 


Hoogwater januari 2011
Hoogwater januari 2011
 
Gratis
Oventje gratis af halen!
 

Actueel

Huidige temperatuur:
23.6 graden.
 
Alle info over
Woonwenz
 

Vandaag in Limburg
 
 
ArcenOnline Versie 2.4 | Arcenaren Online: 2
  AspergeFietsVierdaagseArcen.nl

AspergeFietsVierdaagseArcen.nl