Actueel ArcenOnline Bedrijven- en verenigingengids Grensmarkt Foto-impressies en arrangementen voor toeristen Informatie over deze website Fun LoginLinks
Gratis website
Nieuws
Het Weer
Evenementen
Controles

Mail actuele nieuwsfoto's naar foto@arcenonline.nl

Kunstvliegtuig van Arcense kunstenaar gestolen
 

Een opvallend vliegtuigje van Arcense makelij is in de nacht van dinsdag op woensdag gestolen van een parkeerplaats in Maasmechelen. Kunstenaar Roosje Gommers heeft het vliegtuig met vrienden gemaakt. Het is een opvallende verschijning op veel festivals.

Het tweeduizend kilo wegende gevaarte stond op een aanhangwagen in Maasmechelen. Een zilverkleurige Mercedes is er met de aanhanger vandoor gegaan. Inmiddels heeft Roosje bewakingsbeelden gezien van een tankstation in de buurt en is er aangifte gedaan van diefstal van het vliegtuig. De aanhanger met het vliegtuig is het laatst gezien op de A2 bij Echt. Op dit moment ontbreekt ieder spoor.

Funky Town
Volgens de kunstenares die samen met vrienden de groep Funky Town vormt, is het vliegtuig een ware trekpleister en krijgt ze altijd veel vragen als ze ergens komt zonder vliegtuig. De in Arcen geboren kunstenares woont al een aantal jaar in Maasmechelen, maar is op veel Nederlandse festivals te vinden met haar kunstwerk. Venlo ontbreekt nog op het lijstje waar Funky Town Airlines heeft gestaan.

De kunstenares heeft duizend euro uitgeloofd aan de persoon die het vliegtuig terugbezorgt. 'De aanhanger mogen ze houden, als ze ons vliegtuig maar terugbrengen. Daar zit heel wat bloed, zweet en tranen in', aldus Gommers.

Terug
 
Door: Wilfred Groot 
Bron: Omroep Venlo 
Geplaatst op: 13-09-2018 12:54:24
 

 


Hoogwater januari 2011
Hoogwater januari 2011
 
Te koop
Groot Oosters tapijt (Bidjar) te koop
 

Actueel

Huidige temperatuur:
7.2 graden.
 
Alle info over
Arcen Events
 

Vandaag in Limburg
 
 
ArcenOnline Versie 2.4 | Arcenaren Online: 3
  AspergeFietsVierdaagseArcen.nl

AspergeFietsVierdaagseArcen.nl