Actueel ArcenOnline Bedrijven- en verenigingengids Grensmarkt Foto-impressies en arrangementen voor toeristen Informatie over deze website Fun LoginLinks
Gratis website
Nieuws
Het Weer
Evenementen
Controles

Mail actuele nieuwsfoto's naar foto@arcenonline.nl

Bier, wurst und stimmung in Arcen.
 

Het is weer bijna zover! Het inmiddels bekende Arcener Oktoberfest. Op 19, 20 en 21 oktober barst het feest weer los in de tent tegenover de Hertog Jan Brouwerij in Arcen.

Op vrijdagavond kunt u in Duitse stijl aan lange tafels genieten van traditionele Bayerische gerechten en natuurlijk ook ons bier van onze overbuurman Hertog Jan. Op deze avond zullen er diverse Schutterijen uit de regio de officieel opening verrichten met het traditioneel aanslaan van het “1e vat oktoberfestbier” Aansluitend zijn er spetterende optredens. We zijn benieuwd hoe lang het duurt voordat de voeten van de vloer komen! Wij weten zeker, heel snel!

De zaterdagavond is in de regio bekend als “DIE GRÖßTE PARTY ABEND AUS DER REGIO”. Alle grote nummers van Duitse coryfeeën passeren deze avond de revue, Udo Jürgens, Tony Marshal, Rex Gildo etc. Maar ook de beste Duitse supergroepen als Die Höhner, Klostertaler of Zillertaler Schürzenjäger.

Kaarten Arcener oktoberfest vliegen over de toonbank!
Voor de vrijdag en de zaterdag avond zijn de tickets verkrijgbaar en lopen erg hard. Wacht dus niet te lang als u dit feest niet wilt missen.

De zondag is sinds een aantal jaren een happening apart geworden. Deze dag staat in het teken van familie met gratis entree. Jong en oud genieten samen onder het genot van een drankje van een gezellige middag. De allerkleinste kunnen geschminkt worden en leven zich uit op een groot springkussen. "Circus Luijten en Kornuiten" zal het feest voor de jeugd compleet maken.

Nieuw dit jaar is “Der Stimme Von Arcener Oktoberfest!” op zondag. Een podium, een jury en 8 deelnemers die zullen strijden voor deze titel. Er zijn maar twee voorwaarde: het liedje moet Duitstalig zijn en je moet een heel klein beetje kunnen zingen. Zie jij jezelf, als einzelgänger of in een groep, al schitteren op ons podium? Geef je dan snel op.

Kortom een feest om niet te missen. Voor meer info, tickets of opgeven voor Der Stimme, kijk op www.oktoberfestarcen.nl

Bis Bald!

Terug
 
Door: Wilfred Groot 
Bron: Oktoberfest 
Geplaatst op: 27-09-2018 12:06:40
 

 


Hoogwater januari 2011
Hoogwater januari 2011
 
Te koop
Te koop 4 kaarten concert marco borsato
 

Actueel

Huidige temperatuur:
16.7 graden.
 
Alle info over
Lemmen Tweewielers
 

Vandaag in Limburg
 
 
ArcenOnline Versie 2.4 | Arcenaren Online: 1
  AspergeFietsVierdaagseArcen.nl

AspergeFietsVierdaagseArcen.nl