Actueel ArcenOnline Bedrijven- en verenigingengids Grensmarkt Foto-impressies en arrangementen voor toeristen Informatie over deze website Fun LoginLinks
Gratis website
Nieuws
Het Weer
Evenementen
Controles

Mail actuele nieuwsfoto's naar foto@arcenonline.nl

Expositie In het Licht in Franz Pfanner Huis Arcen
 

Jef Hendriks geeft met de expositie ‘In het Licht’ een inkijk in zijn werk van de afgelopen jaren als fotograaf en schrijver.

Hij verbindt woord en beeld met elkaar en geeft daarmee zijn observaties van het leven prijs. In zijn poëzie legt hij gevoelens neer die hij daarbij zelf ervaart. Doelgericht zoekt hij naar beelden uit het landschap in binnen- en buitenland. Met deze beelden tracht hij belevingen zodanig over te brengen dat de kijker een eigen verhaal kan beleven. In zijn werk ontstaat soms eerst het woord, dan weer eerst het beeld.

Jef Hendriks was bijna veertig jaar werkzaam in de wereld van de hulp- en dienstverlening. Vanaf 2009 is hij fulltime actief als fotograaf en schrijver. In de basis is hij autodidact. Hij ontwikkelde zich echter verder bij het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven en nam deel aaneen aantal workshops. De laatste jaren volgde Jef Hendriks lessen Vrije Grafiekop de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk. Hij zoekt daarbij naar een verbinding tussen fotografisch -en grafisch werk.

Hij is actief bij Collectief in BEELD, vier fotografen die zonder winstoogmerk projecten uitvoeren in de kunst, de zorg, welzijn en onderwijs.

Een deel van zijn werk in de afgelopen jaren heeft geleid tot een boekuitgave en/of een expositie. Zoals in het Franz Pfanner Huis, Park Klein Vink in Arcen van 28 oktober t/m 2 december 2018. De tentoonstelling is geopend op zaterdag en zondag van 13:00 -17:00 uur. Entree vrij, giften welkom.De officiële opening waar iedereen van harte welkom is, vindt plaats op zondag 28 oktober om 11.30 uur met zang van de groep d’Heeren en een inleiding van Kees Janssen, een van de fotografen van Collectief in Beeld.

Zie ook: www.franzpfannerhuis.nl en www.jef-hendriks.kunstinzicht.nl

Terug
 
Door: Wilfred Groot 
Bron: Franz Pfanner Huis 
Geplaatst op: 10-10-2018 15:46:11
 

 


Hoogwater januari 2011
Hoogwater januari 2011
 
Te koop
Te koop 4 kaarten concert marco borsato
 

Actueel

Huidige temperatuur:
16 graden.
 
Alle info over
Woonwenz
 

Vandaag in Limburg
 
 
ArcenOnline Versie 2.4 | Arcenaren Online: 2
  AspergeFietsVierdaagseArcen.nl

AspergeFietsVierdaagseArcen.nl