Actueel ArcenOnline Bedrijven- en verenigingengids Grensmarkt Foto-impressies en arrangementen voor toeristen Informatie over deze website Fun LoginLinks
Gratis website
Nieuws
Het Weer
Evenementen
Controles

Mail actuele nieuwsfoto's naar foto@arcenonline.nl

Arcen zingt Christmas over the world in Franz Pfanner Huis
 

Op zondag 16 december om 11.30 uur vindt een Kerstconcert van en door Vocalgroup Avolon en Mannenkoor Arch Luit plaats in het Franz Pfanner Huis, Park Klein Vink te Arcen.

De Arcense koren brengen een aantrekkelijk programma met een keur aan traditionele en hedendaagse kerstliederen, die in en over de hele wereld te horen zijn. Met bekende kersttraditionals uit vele landen komen de bezoekers in de sfeer van de naderende Kerst. Engelse carols, maar ook een Stille Nacht zullen niet ontbreken. Het concert wordt door de koren samen afgesloten met de sfeervolle canon First Noël van J. Pachelbel. Een aantal liederen worden begeleid door de harpiste Paula van Nieuwenhuijs, die voor de pauze ook enkele solostukken speelt, en door Christa Swinkels, Amber Steegh (beiden dwarsfluit) en de Vincent Oostenbrink (panfluit).

Vocalgroup Avolon is in 1992 opgericht en bestaat momenteel uit 30 vrouwen, die à capella en meerstemmig van barok tot rock zingen. Zij staat sinds 2011 onder leiding van Sandra Halmans uit Roermond. Avolon zoekt steeds nieuwe uitdagingen om het zingen voor iedereen leuk en spannend te houden.

Mannenkoor Arch Luit is in 1984 opgericht en bestaat momenteel uit 20 ervaren zangers. Het koor zingt voornamelijk à capella en is bekend om de warme koorklank en het dynamisch zingen. Arch Luit wordt sinds 1999 geleid door de dirigent Vincent Oostenbrink uit Panningen.

De entree bedraagt 12 euro. Reserveren is gelet op het beperkte aantal zitplaatsen wenselijk via plaatsbestellen@ziggo.nl of 06-15885603. Voor meer info zie de site franzpfannerhuis.nl of de site van beide koren. U bent van harte welkom.

Terug
 
Door: Wilfred Groot 
Bron: Franz Pfanner Huis 
Geplaatst op: 29-11-2018 12:32:28
 

 


Hoogwater januari 2011
Hoogwater januari 2011
 
Te koop
Te koop mountainbike
 

Actueel

Huidige temperatuur:
20.8 graden.
 
Alle info over
De Arcense Herberg
 

Vandaag in Limburg
 
 
ArcenOnline Versie 2.4 | Arcenaren Online: 1
  AspergeFietsVierdaagseArcen.nl

AspergeFietsVierdaagseArcen.nl